fbpx

Over Rebelz Gaming

Rebelz Gaming is een kleinschalig bedrijf opgezet vanuit het idee dat wij gaming voor iedereen toegankelijk willen maken.

Wij zijn Rick en Paul, twee broers uit Veldhoven. Van kleins af aan voeren wij een onderlinge strijd om uit te maken wie nou het beste is in elk spelletje. Hiermee is onze passie ontstaan. Wij zijn altijd in voor een competitief potje. En dit is dan ook wat wij geregeld nog met onze vrienden doen. Waarbij vooral geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd. En er natuurlijk achterkomen wie nu de beste van ons allemaal is.

Qua opleidingen hebben wij allebei een totaal andere kant gekozen. Rick heeft voor de Design kant gekozen waar Paul zijn studie Commerciele economie aan het afronnden is. Waarbij wij vanuit verschillende expertises elkaar zoveel mogelijk proberen aan te vullen.

Zo is Rebelz Gaming ontstaan. We zien elk project als een kans om mensen meer in contact te brengen met gaming. En ons enthousiasme hierin over te dragen.

Op de rest van de website vindt u informatie over de verhuur en onze hosting. Natuurlijk kunt u bij vragen altijd gebruik maken van onze contact pagina.

 

Vragen? Wij helpen u graag

 

info@RebelzGaming.nl

Tel: +31652617806

RebelzGaming

Rebelzgaming.nl | Veldhoven | Nederland

+31652617806 | info@RebelzGaming.nl

BTW NL859.750.772.B01 | KvK 74034189