fbpx

Super Smash Veldhoven April 2019

Mocht je langs willen komen om een potje te spelen of gewoon te kijken dan kan dit natuurlijk ook, stuur ons hiervoor even een berichtje via het contact formulier.

De entree bedraagt 5 euro (dit is inclusief 2 consumpties). Je kunt het toernooi dan volgen en natuurlijk de hele dag in de Free-play area komen gamen! 

 

De datum voor Rebelz Gaming’s nieuwe evenement (Super Smash Veldhoven) is bekent. 7 April gaan de deuren van ‘T Tweespan in Veldhoven (Eindhoven) weer voor deelnemers en bezoekers open. Voor de tweede editie gaan we nog groter uitpakken als de eerste keer. De spelers cap wordt verhoogd naar 48 spelers (VOL=VOL). Inschrijven kan vanaf nu op deze pagina, zorg dat je er op tijd bij bent!

Super Smash Veldhoven belooft een leuke dag uit te worden voor zowel de fanatieke als de casual gamer. Wij van Rebelz Gaming beloven dat er voor iedereen genoeg te beleven valt. Met dank aan onze sponsors zullenwe ook tijdens deze editie weer een hoop prijzen en goodies weg gaan geven. 

De entreeprijs bedraagt €15,-. Een deel van de het inschrijfgeld wordt gebruikt om de prijzenpot mee aan te vullen. Bij de entreeprijs zitten ook per persoon twee consumpties die je op kan halen bij de kassa bij binnenkomst. 

Per inschrijving kan een deelnemer meedoen aan alle drie de toernooien. Centraal staat het Only Tryhard toernooi. Dit is het 48-man 1 versus 1 toernooi. Elke speler wordt in een poule met vijf andere geplaatst. Hiervan zullen de eerste drie doorgaan naar de knock-out bracket.  Daarnaast worden er ook een 2 versus 2 en een free-for-all toernooi georganiseerd.

De seedings en teams voor de free-for-all en 2 versus 2 toernooien worden bepaald aan de hand van de uitslag van het Only Tryhard toernooi.

Naast Super Smash Bros. Ultimate zullen er ook andere Nintendo Switch games gespeeld kunnen worden op een beamer en een Apex Legends Setup, waar je met z’n drieën een potje Apex kan spelen, op de pc. Wees dus niet getreurd als je niet uit de poule fase komt. Rebelz Gaming zorgt ervoor dat er overal uitdagingen voor je klaar staan.

Schrijf je hieronder in voor dit evenement.

 

Voor het Aanmeldingsformulier op mobiel, even horizontaal houden!

 

 

NEXT EVENT

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

1 vs 1 Only Tryhard toernooi

Apex Legends

2 vs 2 Dubbel Headed Trap Trash toernooi

Mario kart

Teams Are For Losers 8 man Free-for-All toernooi

Ultimate chicken horse