Nintendo Switch Controller(s)

5,00 Ex. btw

Hierbij onze collectie van Nintendo Switch controllers.

SKU N/A Categorieën , Tags , , ,

Datums wissen

Nintendo Switch Controller Huren

Een Nintendo Switch Controller Huren was nog nooit zo makkelijk. Hier bij Rebelz Gaming vind je alles wat hiervoor benodigd is.

Product beschrijving

Dit is een Nintendo Switch Joy-Con Controller paar. Zo kan je bijvoorbeeld Mario Kart of Mario Party spelen met wel 4 spelers op één Switch! De HD-trilfunctie van de Joy-Con zorgt voor een meeslepende game-ervaring die alleen met beeld en geluid niet mogelijk zou zijn. Stel je eens voor dat de Joy-Con een glas met ijsblokjes is. Dankzij de HD-trilling voel je bij het bewegen van de Nintendo Switch Joy-Con hoe de ijsblokjes in het glas bewegen. Een, twee… De HD-vibratie is zo realistisch dat je kunt vertellen hoeveel ijsblokjes er zijn, net alsof je het glas echt in je hand hebt.

Voel de vorm, beweging en afstand
De IR-bewegingscamera van de Joy-Con (R) herkent vormen, bewegingen en het verwijderen van objecten die de camera ziet. Zo kan hij bijvoorbeeld herkennen of een hand het symbool steen, papier of schaar aangeeft. Met deze nieuwe functie zijn er nu meer invoermogelijkheden beschikbaar dan ooit!

Kenmerken van de Nintendo Switch Joy-Con

 • Als je beide Joy-Cons met de houder verbindt, kan je deze als één traditionele controller gebruiken. Zonder de houder kun je ze allebei onafhankelijk van elkaar als 2 afzonderlijke controllers gebruiken.
 • Geef een Joy-Con gewoon aan een vriend en jullie kunnen al snel samen of tegen elkaar in party’s met meerdere spelers spelen.
 • Verbind de Joy-Con-polsbandjes (worden meegeleverd) met de controllerset en bevestig ze vervolgens aan je pols om de bewegingsbesturing te gebruiken. Als je de Joy-Cons aan de zijkant vasthoudt, kun je ook de SL- en SR-knoppen gemakkelijk gebruiken.

Voordelen van de Nintendo Switch Pro

 • De controller bevat net als de rechter Joy-Con controller een NFC-aanraakpunt, zodat je ook je favoriete amiibo met Nintendo Switch Pro controller kan gebruiken.
 • Geschikt voor gebruik met games waarbij ‘Pro Controller ondersteund’ op de verpakking staat.
 • De gemiddelde batterijduur is 40 uur en de oplaadtijd is zes uur.

Link naar Nintendo voor meer informatie over de Nintendo Switch controllers: Klik hier
Voor ons gehele assortiment: klik hier

Andere suggesties…

 • nintendo-swtich-spel-huren-rebelz-gaming
  Console

  Nintendo Switch Spel

  5,00 Ex. btw Selecteer datum(s)
 • nintendo-switch-huren-rebelz-gaming
  Acties

  Nintendo Switch

  70,00 Ex. btw/ 5 dagen Selecteer datum(s)
Winkelwagen
Scroll naar boven