Game-Event organiseren op uw bedrijf?

Gaming pakketten voor elke groepsgrootte op bedrijvsevenementen

Waarom Rebelz Gaming?

Biedt uw studenten een leuke
en educatieve gamemiddag

 

Met gaming pakketten van Rebelz Gaming kunnen studenten genieten van de nieuwste en meest populaire videogames. Deze games zijn niet alleen leuk, maar kunnen ook educatief zijn. Denk hierbij aan spellen waarbij studenten hun probleemoplossend vermogen, coördinatie en communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren

De mogelijkheden voor uw bedrijf

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar originele en leuke manieren om je medewerkers te motiveren en betrokkenheid te stimuleren. Het organiseren van bedrijfsevenementen, borrels en teambuilding activiteiten zijn daarbij erg belangrijk. Maar hoe maak je deze activiteiten nou écht uniek? Rebelz Gaming biedt de perfecte oplossing: het huren van gaming pakketten voor bedrijven.

 

Rebelz Gaming is gespecialiseerd in het aanbieden van gaming pakketten voor bedrijfsevenementen, borrels en teambuilding activiteiten. De gaming pakketten zijn samengesteld om elke groepsgrootte te kunnen bedienen. Of je nu een kleine groep hebt of een grote groep van wel 100+ personen, Rebelz Gaming heeft altijd een oplossing op maat.

 

Het huren van een gaming pakket bij Rebelz Gaming is niet alleen leuk, maar ook zeer effectief als het gaat om teambuilding. De spellen dagen de deelnemers uit om samen te werken, te communiceren en te strategiseren. Door de competitieve elementen van de spellen worden deelnemers aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen.

 

Bij Rebelz Gaming kun je kiezen uit een breed assortiment van gaming pakketten. Zo hebben we pakketten voor elke console, zoals de Playstation, Xbox en Nintendo. Daarnaast bieden we ook VR Brillen aan, waarbij de deelnemers zich helemaal kunnen onderdompelen in een virtual reality.

 

Kortom, het huren van gaming pakketten bij Rebelz Gaming biedt een leuke en unieke oplossing voor bedrijfsevenementen, borrels en teambuilding activiteiten. Met de verschillende pakketten op maat en professionele advies ben je verzekerd van een geslaagd evenement.

 

Maak uw keuze en bekijk de mogelijkheden!
Playseat-huren-Rebelz-Gaming
game-pc-huren-rebelz-gaming

Extra voordelen van Rebelz Gaming

Zonder zorgen genieten van het game-evenement

  • Kant-en-klaar geleverd en geïnstalleerd op locatie.
  • Advies op maat.
  • Alles dezelfde dag weer opgeruimd.

UW gaming-evenement organiseren?

Zet vandaag de eerste stap

Vraag gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Tijdens het adviesgesprek heb je de mogelijkheid om te sparren over uw evenement.

Wat het adviesgesprek u oplevert:

De vorm en inhoud van het evenement bespreken.

Concreet advies over welke game consoles en games nodig zijn.

Vrijblijvende kostenindicatie.

 

Mocht u vragen hebben, of graag een pakket op maat.

Neem dan contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven