GAME-EVENT ORGANISEREN OP UW SCHOOL?

GAMING PAKKETTEN VOOR ELKE GROEPSGROOTTE

Waarom Rebelz Gaming?

Biedt uw studenten een leuke
en educatieve gamemiddag

Met de gaming-pakketten van Rebelz Gaming kunnen studenten genieten van de nieuwste en meest populaire videogames. Deze games zijn niet alleen leuk, maar kunnen ook educatief zijn. Denk hierbij aan spellen waarbij studenten hun probleemoplossend vermogen, coördinatie en communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren.

De mogelijkheden voor uw schoolevenement.

Bij Rebelz Gaming begrijpen we dat elk school evenement uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan gaming-pakketten, variërend van kleine tot grote groepen. Of u nu een klein klaslokaal evenement plant of een grotere bijeenkomst, wij bieden de juiste oplossing voor u.

Nintendo Switch Multiplayer Package

Playstation 5 Multiplayer Package

Xbox Series X Multiplayer Package

Playseat-huren-Rebelz-Gaming

F1 Playseat

Gaming PC/Laptop

oculus-quest-2-huren-rebelz-gaming

Meta Quest 2 VR

Extra voordelen van Rebelz Gaming.

Zonder zorgen genieten van het game-evenement.

Roel
2023-01-12
Excellent service, exactly as promised. They respond well to questions and showed great flexibility to accomodate my requests. laptop was great and exactly as advertised. Delivered empty but ready for use. 100% recommend
Heerco Riemer
2021-05-19
Super contact met Paul, goed en snel geregeld.
Marijn Wittgen
2021-04-28
Een goed bedrijf om zaken mee te doen! We hebben de oculus 3D brillen gehuurd en kregen perfecte service via de whatsapp toen we vragen hadden. Goede prijs-kwaliteit verhouding en top service! Zou zeker nog een keer huren en heb ze reeds bij anderen aangeraden.
Susanne Waaijers
2021-03-18
Super leuk Nintendo gehuurd met allerlei spelletjes. Dachten goed mee met wat leuk is voor (jonge) kinderen. Heel vriendelijk, makkelijk contact en echt top service. Gaan we zeker vaker doen!
Jan Bijl
2021-03-02
Ik huurde nintendo switch voor een week. Hij was zelfs een paar dagen eerder dan afgesproken netjes per post verzonden. Er zaten 8 spellen bij, netjes in een koffer. Verder vriendelijk te woord gestaan en borg binnen een paar dagen weer terug ontvangen. Voordeel van huren is dat je er bijvoorbeeld in de vakantie er veel mee kan spelen, zonder gelijk alles te hoeven kopen. Als je het daarna weer zat bent, zit je niet met honderden euro's aan verouderde spellen.
onur dogan
2021-03-02
Super duper service just at the neighbourhood. Sent me extra favors, like more games and VR set for free. Definitely will rent them later, when I have enough time. Thanks Rebelzgaming
Ewout van der Laan
2021-01-12
There was a possible delayed delivery, therefore Rebelz brought the console and games to my home address, with extra games and prolonged rental period. Excellent service and excellent price-quality!
Cherris van Ommen
2021-01-11
Super service! De gehuurde Nintendo Switch liep wat vertraging op vanwege Corona en kerst drukte. Paul heeft toen de Switch 1ste kerstdag aan huis gebracht met extra spellen erbij. Alles werkte naar behoren en we hebben er veel plezier van gehad. Aanrader!
Raphael Roos
2021-01-11
Bij Rebelz Gaming een Nintento Switch met spelletjes voor een aantal weken gehuurd. Zo konden we even testen of dat iets voor ons is. Bij levering ontbraken twee spelletjes maar deze werden heel spoedig nagestuurd. Ook kregen we daarvoor een tegemoetkoming. We zouden Rebelz Gaming zeker aanbevelen!
Mark Gerritzen
2021-01-11
Erg fijne partij om te huren, ze dachten zelfs mee over welke games leuk zouden zijn voor mijn zoontje van 6. We hebben zelfs een extra game mogen ontvangen toen bleek dat er iets niet goed was gegaan bij de post.

UW gaming-evenement organiseren?

Zet vandaag de eerste stap.

Vraag gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Tijdens het adviesgesprek heb je de mogelijkheid om te sparren over uw evenement.

Wat het adviesgesprek u oplevert:

 Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen.

Consoles zijn computers die speciaal zijn ontworpen voor gaming en entertainment. Ze worden vaak gebruikt voor het spelen van videospellen, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere vormen van digitale entertainment, zoals het afspelen van films of het streamen van live-evenementen.

Het huren van consoles voor een zakelijk evenement kan uw gasten vermaken en het evenement meer interactief maken. Consoles kunnen een leuke manier zijn om teambuilding te bevorderen, deelnemers te belonen of gewoon een beetje plezier toe te voegen aan uw evenement.

Er zijn verschillende consoles beschikbaar voor verhuur, waaronder de PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren, kan een verhuurbedrijf u adviseren over welke console het beste bij uw evenement past.

Ja, wij bieden ook games aan voor de consoles. U kunt een selectie van games kiezen die passen bij uw evenement en uw doelgroep. Als u specifieke games in gedachten heeft, laat ons dit weten!

Ja, Rebelz Gaming kan de consoles voor u opzetten en installeren. Wij zullen ook zorgen voor alle benodigde kabels en accessoires zoals: controllers, schermen, spellen en alles wat verder benodigd is. Zodat uw gasten meteen kunnen beginnen met spelen.

Ja, afhankelijk van uw behoeften, kunt u meerdere consoles huren voor uw evenement. Het verhuurbedrijf kan u adviseren over hoeveel consoles u nodig heeft op basis van het aantal gasten en uw evenementdoelen.

De kosten voor het huren van consoles voor een evenement kunnen variëren afhankelijk van het aantal consoles dat u nodig heeft, de duur van uw evenement en de games die u wilt spelen. Het verhuurbedrijf kan u voorzien van een offerte op maat nadat u uw behoeften hebt besproken.

Winkelwagen
Scroll naar boven