Verenigingen.

Originele groepsactiviteit organiseren?

Op zoek naar een originele groepsactiviteit? Het organiseren van een activiteit kan afhangen van een aantal factoren zoals; interesse van de groep, de grootte en de beschikbare middelen. Wij van Rebelz Gaming nemen de stress van het organiseren graag uit handen! We bieden aan verenigingen een game event op maat. Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij bieden u de mogelijkheid om te sparren over uw event. Wat het adviesgesprek uw oplevert:

  • De vorm en inhoud van de activiteit bespreken
  • Concreet advies over welke game consoles en games nodig zijn
  • Vrijblijvende kostenindicatie

Waarom een game event?

Het organiseren van een game event binnen uw bedrijf is een laagdrempelige manier van teambuilding. Deze evenementen bieden niet alleen een geweldige kans om samen te komen en te genieten van gaming, maar ze bevorderen ook teamwork en communicatie. Het is een omgeving waar plezier en bedrijfssfeer samenkomt. Kortom, het is een geweldige manier om mensen te verbinden.

Verschillende mogelijkheden voor een game groepsactiviteit

Rebelz Gaming biedt een nieuwe ervaring voor verenigingen die op zoek zijn naar een originele groepsactiviteit. Of u nu een sportteam, scouting club of een andere vereniging vertegenwoordigt, Rebelz gaming biedt verschillende mogelijkheden die het best passen bij jullie interesse. Zo komen we samen tot een leuke game-ervaring. 

Hier zijn enkele mogelijkheden die wij aanbieden:

  • Consoles: Playstation, Xbox en Nintendo switch
  • Sim Racing: Playseat F1 & PC race sim
  • VR: Oculus Quest 2, Playstation VR 2
  • Game Pc’s: High-end gaming PC, Gaming Monitoren

Heeft u interesse in een van de bovenstaande gaming pakketten?

Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij?

Wij van Rebelz Gaming bieden verenigingen een zorgeloze game ervaring. Geniet zonder zorgen met onze service garanties van je game event:

  • Alles kant-en-klaar geleverd en geïnstalleerd op locatie
  • Advies op maat
  • Alles op dezelfde dag opgeruimd

 

Mocht  u  vragen  hebben, of  graag  een  pakket op  maat.

Neem  dan  contact  met  ons  op!

Wat bieden wij?

Wij van Rebelz Gaming bieden verenigingen een zorgeloze game ervaring. Geniet zonder zorgen met onze service garanties van je game event

Alles kant-en-klaar geleverd en geïnstalleerd op locatie

Advies op maat

Alles op dezelfde dag opgeruimd

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan! 

Onze Google Reviews.

Roel
2023-01-12
Excellent service, exactly as promised. They respond well to questions and showed great flexibility to accomodate my requests. laptop was great and exactly as advertised. Delivered empty but ready for use. 100% recommend
Heerco Riemer
2021-05-19
Super contact met Paul, goed en snel geregeld.
Marijn Wittgen
2021-04-28
Een goed bedrijf om zaken mee te doen! We hebben de oculus 3D brillen gehuurd en kregen perfecte service via de whatsapp toen we vragen hadden. Goede prijs-kwaliteit verhouding en top service! Zou zeker nog een keer huren en heb ze reeds bij anderen aangeraden.
Susanne Waaijers
2021-03-18
Super leuk Nintendo gehuurd met allerlei spelletjes. Dachten goed mee met wat leuk is voor (jonge) kinderen. Heel vriendelijk, makkelijk contact en echt top service. Gaan we zeker vaker doen!
Jan Bijl
2021-03-02
Ik huurde nintendo switch voor een week. Hij was zelfs een paar dagen eerder dan afgesproken netjes per post verzonden. Er zaten 8 spellen bij, netjes in een koffer. Verder vriendelijk te woord gestaan en borg binnen een paar dagen weer terug ontvangen. Voordeel van huren is dat je er bijvoorbeeld in de vakantie er veel mee kan spelen, zonder gelijk alles te hoeven kopen. Als je het daarna weer zat bent, zit je niet met honderden euro's aan verouderde spellen.
onur dogan
2021-03-02
Super duper service just at the neighbourhood. Sent me extra favors, like more games and VR set for free. Definitely will rent them later, when I have enough time. Thanks Rebelzgaming
Ewout van der Laan
2021-01-12
There was a possible delayed delivery, therefore Rebelz brought the console and games to my home address, with extra games and prolonged rental period. Excellent service and excellent price-quality!
Cherris van Ommen
2021-01-11
Super service! De gehuurde Nintendo Switch liep wat vertraging op vanwege Corona en kerst drukte. Paul heeft toen de Switch 1ste kerstdag aan huis gebracht met extra spellen erbij. Alles werkte naar behoren en we hebben er veel plezier van gehad. Aanrader!
Raphael Roos
2021-01-11
Bij Rebelz Gaming een Nintento Switch met spelletjes voor een aantal weken gehuurd. Zo konden we even testen of dat iets voor ons is. Bij levering ontbraken twee spelletjes maar deze werden heel spoedig nagestuurd. Ook kregen we daarvoor een tegemoetkoming. We zouden Rebelz Gaming zeker aanbevelen!
Mark Gerritzen
2021-01-11
Erg fijne partij om te huren, ze dachten zelfs mee over welke games leuk zouden zijn voor mijn zoontje van 6. We hebben zelfs een extra game mogen ontvangen toen bleek dat er iets niet goed was gegaan bij de post.
Winkelwagen
Scroll naar boven