ZAKELIJk & pARTNERS

Evenementen: Professionele Verhuur van Game Hardware

Welkom bij onze professionele verhuurservice voor game consoles, speciaal afgestemd op bedrijfsevenementen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige game consoles, Gaming Pc’s, Race Simulatoren en alle benodigde Randapparatuur. Ideaal voor bedrijfsfeesten, teambuilding-evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten. Onze service kenmerkt zich door betrouwbaarheid en kwaliteit, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

 

Bij het organiseren van bedrijfsevenementen begrijpen wij het belang van een soepele ervaring. Onze game consoles bieden een unieke manier voor medewerkers en klanten om te ontspannen en interactief bezig te zijn, wat bijdraagt aan betere relaties en een positieve werksfeer. Ze zijn een effectief middel voor teambuilding en het creëren van een aangename sfeer tijdens uw evenement.

 

Ons aanbod is flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote evenementen en wij bieden diverse pakketten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De installatie en het gebruik van onze consoles zijn eenvoudig, en indien nodig bieden wij technische ondersteuning.

 

Ontdek meer over onze verhuurservice en bekijk ons assortiment op onze website. Lees ook de ervaringen van anderen in onze Google Reviews en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijfsevenement.

 

Reseller/Partner Programma: Wederverhuur van Game Consoles Onder White Label

 

Daarnaast bieden wij een unieke mogelijkheid voor bedrijven om zich aan te sluiten bij ons reseller/partner programma. Dit programma stelt u in staat onze hoogwaardige game consoles en bijbehorende apparatuur onder uw eigen merknaam (white label) te verhuren. Dit biedt een uitstekende kans voor bedrijven in de evenementenbranche, entertainmentsector of aanverwante industrieën om hun dienstenaanbod uit te breiden en te diversifiëren.

 

Als partner profiteert u van onze bewezen expertise en kwalitatieve apparatuur, terwijl u uw klanten een extra service kunt bieden onder uw eigen merk. Dit partnership biedt zowel de mogelijkheid om uw bedrijf te laten groeien als om een sterkere band met uw klanten op te bouwen.

Wij ondersteunen onze part

Nintendo Switch
Playstation 5
Xbox Series X

VR

Oculus Quest 2

Playstation VR2

F1 Fanatec/Playseat SIM

NEXTLEVELRACING/P1 SIM

High-end Gaming PCs
Mid-end Gaming PCs
Gaming Laptops

 

Zet vandaag de eerste stap

Vraag gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Tijdens het adviesgesprek heb je de mogelijkheid om te sparren over uw evenement.

 

Wat het adviesgesprek u oplevert:


De vorm en inhoud van het evenement bespreken.

 

Concreet advies over welke game consoles en games nodig zijn.

 

Vrijblijvende kostenindicatie.

Mocht  u  vragen  hebben, of  graag  een  pakket op  maat.

Neem  dan  contact  met  ons  op!

Roel
2023-01-12
Excellent service, exactly as promised. They respond well to questions and showed great flexibility to accomodate my requests. laptop was great and exactly as advertised. Delivered empty but ready for use. 100% recommend
Heerco Riemer
2021-05-19
Super contact met Paul, goed en snel geregeld.
Marijn Wittgen
2021-04-28
Een goed bedrijf om zaken mee te doen! We hebben de oculus 3D brillen gehuurd en kregen perfecte service via de whatsapp toen we vragen hadden. Goede prijs-kwaliteit verhouding en top service! Zou zeker nog een keer huren en heb ze reeds bij anderen aangeraden.
Susanne Waaijers
2021-03-18
Super leuk Nintendo gehuurd met allerlei spelletjes. Dachten goed mee met wat leuk is voor (jonge) kinderen. Heel vriendelijk, makkelijk contact en echt top service. Gaan we zeker vaker doen!
Jan Bijl
2021-03-02
Ik huurde nintendo switch voor een week. Hij was zelfs een paar dagen eerder dan afgesproken netjes per post verzonden. Er zaten 8 spellen bij, netjes in een koffer. Verder vriendelijk te woord gestaan en borg binnen een paar dagen weer terug ontvangen. Voordeel van huren is dat je er bijvoorbeeld in de vakantie er veel mee kan spelen, zonder gelijk alles te hoeven kopen. Als je het daarna weer zat bent, zit je niet met honderden euro's aan verouderde spellen.
onur dogan
2021-03-02
Super duper service just at the neighbourhood. Sent me extra favors, like more games and VR set for free. Definitely will rent them later, when I have enough time. Thanks Rebelzgaming
Ewout van der Laan
2021-01-12
There was a possible delayed delivery, therefore Rebelz brought the console and games to my home address, with extra games and prolonged rental period. Excellent service and excellent price-quality!
Cherris van Ommen
2021-01-11
Super service! De gehuurde Nintendo Switch liep wat vertraging op vanwege Corona en kerst drukte. Paul heeft toen de Switch 1ste kerstdag aan huis gebracht met extra spellen erbij. Alles werkte naar behoren en we hebben er veel plezier van gehad. Aanrader!
Raphael Roos
2021-01-11
Bij Rebelz Gaming een Nintento Switch met spelletjes voor een aantal weken gehuurd. Zo konden we even testen of dat iets voor ons is. Bij levering ontbraken twee spelletjes maar deze werden heel spoedig nagestuurd. Ook kregen we daarvoor een tegemoetkoming. We zouden Rebelz Gaming zeker aanbevelen!
Mark Gerritzen
2021-01-11
Erg fijne partij om te huren, ze dachten zelfs mee over welke games leuk zouden zijn voor mijn zoontje van 6. We hebben zelfs een extra game mogen ontvangen toen bleek dat er iets niet goed was gegaan bij de post.
Winkelwagen
Scroll naar boven