Rebelz Gaming

Zakelijk verhuur

Rebelz Gaming biedt professionele zakelijke verhuur van consoles aan voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een unieke en opvallende manier om hun evenement of bijeenkomst een extraatje te geven. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beurs, een conferentie of een ander zakelijk evenement, Rebelz Gaming zorgt voor een zorgeloze ervaring.

 

Wij begrijpen dat het organiseren van een evenement veel tijd en moeite kost en dat het belangrijk is dat alles soepel verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat onze consoles volledig zijn voorbereid en klaar zijn voor gebruik wanneer ze bij uw locatie aankomen. Wij doen de voorinstallatie van de consoles, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van uw evenement en kunt genieten van de voordelen van onze professionele gaming-ervaring.

 

Onze consoles zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met de nieuwste en meest populaire games. Ons assortiment omvat consoles van verschillende fabrikanten, zoals Sony, Microsoft en Nintendo. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste PlayStation, Xbox of Switch, wij hebben de perfecte oplossing voor uw evenement.

 

Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice en staan wij altijd klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste consoles voor uw evenement. Onze ervaren medewerkers zijn experts in het configureren en installeren van gaming-apparatuur, waardoor u verzekerd bent van een professionele en betrouwbare service.

 

Bij Rebelz Gaming streven wij ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken en bieden wij de beste zakelijke verhuur van consoles aan. Met onze professionele voorinstallatie en uitstekende klantenservice kunt u erop vertrouwen dat uw evenement soepel verloopt en dat uw gasten kunnen genieten van een zorgeloze gaming-ervaring

Levering op tijd

Plug en Play geleverd

Assitentie op afstand

  • Randapparatuur

    Starlink Roam Kit – met onbeperkt Internet

    150,00 Ex. btw/ 5 dagen Selecteer datum(s)
Winkelwagen
Scroll naar boven